MENU

Om os

Bymidten 70 ApS

Advokat Allan Thomsen
Advokat Allan Thomsen er en at Danmarks mest erfarne advokater inden for fast ejendom og har i en lang karriere arbejdet med ejendoms- og boligudvikling i bred forstand.

Advokat Allan Thomsen har medvirket ved stiftelsen af flere hundrede boligforeninger og ejerforeninger.

Advokat Frank Hansen
Advokat Frank Hansen har i en årrække arbejdet med projektudvikling og har forestået opførelse at mere end 750 ejerboliger i og omkring København.

Nærmere på www.hansenthomsen.dk

Høpfner Projects ApS

Høpfner Projects ApS har over en årrække gennemført et større antal boligbyggerier i og omkring København som byggestyrer for diverse investorer.

Herunder har Høpfner Projects ApS blandt andet været initiator til og forestod byggestyringen af projekterne VM-husene, Bjerget og 8TALLET.

Senest har Høpfner Projects ApS arbejdet med byggeledelsen og udviklingen af en række forskellige byggerier, herunder Kubehusene i Ørestad Syd.

Urban Agency

URBAN AGENCY er et prisvindende arkitektfirma.

Tegnestuen har afdelinger i København og Dublin og er ledet af de fire arkitekter og partnere: Henning Stüben, Heechan Park, Maxime Laroussi og Andrew Griffin.

lnden grundlæggelsen af URBAN AGENCY har tegnestuelederne hver for sig arbejdet som partnere på tegnestuer med skarpe designmæssige profiler.

Henning Stüben og Andrew Griffin var partnere ved JDS Architects, hvor de blandt andet har stået for lsbjerget Boligerne i Århus Havn og Maison Stephana Hessel i Lille.

URBAN AGENCYs arbejde tager tidens arkitektoniske udfordringer op og svarer med pragmatiske, indlevede og innovative løsninger med fokus på brugerne. Tegnestuen tegner robuste projekter, som kan absorbere kompleksitet og forandring, og bygger videre på omgivelsernes eksisterende kvaliteter. P.t. er tegnestuen ved at færdiggøre Sommerfystboligeme på Holmbladsgade i København, som i sin størrelse og ambition svarer godt til Posthusgrunden i Værløse.

Blandt udmærkelser blev URBAN AGENCYs projekter hædret med den tyske DBA arkitekturpris og vandt Københavns Kommunes Arkitekturpris i 2011 og 2014.